IMG 8151

Neves, 
tot jouw dienst

Wij zijn jouw lokale partner voor opbergoplossingen op maat. Onze hoogwaardige inbouwkasten en schuifdeuren worden 100% in België geproduceerd en zijn uniek voor elke B2B-klant:

  • Diverse maatwerkoplossingen en kwalitatieve materialen om aan de wensen van jouw klant te voldoen
  • Snelle en efficiënte productie voor een tijdige levering bij jouw klant
  • Ondersteuning bij marketing en verkoop om jouw bereik te vergroten
  • Concurrerende prijzen en flexibele samenwerkingsmogelijkheden

Bij ons draait het niet alleen om maatwerk, maar ook om het bouwen van langdurige zakelijke relaties. Samen met ons team staan we klaar om jouw succes te ondersteunen.

Belgisch maatwerk
door experten

Professionele
ondersteuning

Persoonlijke begeleiding
voor uw project

Duurzame
maatkastproductie

Aanbiedingen
op maat

Oplossingen
en ondersteuning
voor onze partners

Montagehandleidingen

Bij Neves begrijpen we dat precisie en vakmanschap essentieel zijn bij het monteren van maatkasten en schuifdeuren. Daarom bieden we montagehandleidingen voor onze partners, die speciaal op maat zijn gemaakt voor elk project.

Elke kast of schuifdeur die we leveren, wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding die specifiek is afgestemd op uw ontwerp.

Word partner

INSTRUCTIEVIDEO'S

Onze instructievideo's zijn ontworpen om onze partners te begeleiden en te ondersteunen in elke fase van hun projecten. Of je nu hulp nodig hebt bij de installatie van maatkasten, tips voor onderhoud zoekt, of gewoon meer wilt weten over onze producten, onze video's bieden heldere en stapsgewijze begeleiding.

Neem contact met ons op voor meer info

technische ondersteuning

Ons toegewijd technisch team staat voor jou klaar om eventuele vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en jou te voorzien van de expertise die je nodig heeft. Of je nu behoefte hebt aan advies over installatie, hulp bij technische specificaties, of assistentie bij het bieden van oplossingen, ons team staat aan jouw zijde.

Een vraag? Stel deze gerust

advies op maat

Ons advies op maat gaat verder dan alleen producten. We bieden strategisch inzicht, helpen bij ontwerpvraagstukken en zorgen ervoor dat je de juiste keuzes maakt voor jouw project.

Met Neves aan je zijde heb je niet alleen hoogwaardige maatkasten en schuifdeuren, maar ook een partner die jouw visie deelt en je begeleidt naar succes.

Overtuigd? Bel ons

"Met Neves verliep de samenwerking
meteen vlot. Van in het begin."