Kiezen voor
Neves, is
kiezen voor...

de ideale oplossing voor stijlvol maatwerk

01

Fast

Als Belgisch bedrijf werkt Neves met Belgische materialen en heeft het alle processen in eigen beheer. Zo kunnen partners snel ontwerpen, bestellen en plaatsen.

02

Easy

Eenvoudige prijslijsten, heldere bestelbonnen en duidelijke tekeningen: dat maakt het werk gemakkelijk en vlot voor iedereen, van verkoop tot plaatsing.

03

Fun

Als alles vlot en makkelijk verloopt, wordt het werk pas écht prettig. Partners zijn onze vrienden, samen zorgen we voor fun. Dat merkt zelfs de eindklant.

Waar namen
een gezicht krijgen en
klanten partners worden

Wij zijn jouw lokale partner voor opbergoplossingen op maat. Onze hoogwaardige inbouwkasten en schuifdeuren worden 100% in België geproduceerd en zijn uniek voor elke B2B-klant.

“Voor mij betekent samenwerken een relatie aangaan. Samenwerken is een werkwoord. De echte klik met Neves is net die relatie die gebaseerd is op vertrouwen.“

Christ verthe

Christ Verthe, meubelmaker

“Ik kan dankzij Neves veel creatiever zijn in mijn ontwerpen, met een waaier aan variaties op het vlak van materialen.“

Tom Dehaes

Tom Dehaes, zelfstandig schrijnwerker

“Omdat Neves zo structureel werkt, krijgt ook mijn eigen werk structuur. Die efficiëntie wordt door mijn klanten enorm geapprecieerd.“

NEVES WANDMEUBEL OP MAAT TV 9 1

Luc Monsieur, zaakvoerder MeestersInMaatkasten

MEER INSPIRATIE
NODIG?

NEVES WANDMEUBEL OP MAAT TV 9 1

Begeleiding op maat

Neves
academy

Maatkastspecialist word je niet zomaar. Dat vergt precisie, expertise en oog voor detail. In de Neves Academy inspireren en adviseren we je, en leiden we je op tot expert in je vak.

Vraag meer informatie

Strategisch
advies

Je hebt de volle goesting om door te groeien tot expert? Dan maken wij de weg voor je vrij. We nemen samen je bedrijf onder de loep, analyseren je klanten en het potentieel in je regio.

Bel ons voor advies

Heldere
communicatie

Efficiënt samenwerken begint met heldere communicatie. Zowel tussen verkoper en klant als tussen ontwerper, plaatser en fabrikant. We zorgen ervoor dat alles duidelijk is, voor alle partijen.

Lees het verhaal van Luc

Slim zesstappenplan

Voor onze partners is er onze praktische gids. Van opmeting tot invulling in zes stappen, om efficiënt samen te werken en mogelijke misverstanden te voorkomen.

Laten we samenwerken

Checklists en
afspraken

Maatwerk is detailwerk, met verschillende partners samen. We hebben handige werkdocumenten over het hele proces, waarin de maten, schema's en onderdelen overzichtelijk worden hernomen. Zo is alles duidelijk voor iedereen: of je nu klant bent, verkoper, fabrikant of plaatser.

Vraag naar onze werkwijze

Tarieven op
maat

Hoe plak je de juiste prijs op een concept? En hoe maak je een transparante, heldere offerte op voor je klanten? Daarvoor hebben we overzichtelijke prijslijsten klaar, met tarieven op maat. Van ontwerp tot detail.

Vraag meer informatie

Extra ondersteuning
bij verkoop

Maatwerk volgt de smaak van de consument. Maar hoe communiceer je als verkoper over stijl, kleur en materiaal? Staaltjes alleen zijn daarvoor niet voldoende. Met moodboards, fotopresentaties en brochures helpen we de verkoper in het gesprek.

Meer over onze service

Altijd
bereikbaar

Samenwerking, duidelijke afspraken, heldere documenten en persoonlijke begeleiding beginnen bij een goed contact. Partnership betekent voor ons: er zijn voor elkaar. Het Neves-team staat altijd voor je klaar.

Meer over Neves