WAT WIL JE GRAAG WETEN?

Als professionele verdeler ben je steeds welkom in onze fabriekstoonzaal in Ninove.

Als particuliere klant brengen wij je graag in contact met onze lokale partners, bij wie je onze maatkasten en schuifdeuren kan ontdekken en beleven.
Voor de opmeting, bestelling en plaatsing van onze maatkasten en schuifdeuren hebben we documenten ontwikkeld, die je stap voor stap begeleiden in het volledige proces.

Om je als professionele verdeler vertrouwd te maken met deze documenten en onze Fast, Easy en Fun-methodiek hebben we de Neves Academy opgericht. Hier verzorgen wij opleidingen en trainingen van ontwerpers, verkopers en plaatsers.

Wens je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op.

Elke kast is op maat en dus uniek. Daarom kunnen we geen pasklaar antwoord bieden op een algemene prijsaanvraag. Met onze CESAR-configurator kan je snel een prijsofferte ontvangen. Nog geen partner van Neves en wens je meer info over CESAR? Bekijk dit hier.

Voor de productie van onze maatkasten en schuifdeuren gebruiken we melamine, laminaat, fineer, spiegel, mat en glanzend glas.
Een kast of dressing in L- of U-vorm met gelijke dieptes of verschillende dieptes is zeker mogelijk. Bij Neves werken we niet met standaarden, maar maken wij 4D-maatwerk op maat van jouw ruimte en jouw smaak. Neem gerust een kijkje in onze portfolio om alvast ideeën op te doen.
Bij Neves maken wij zowel inbouwkasten als dressings, wandmeubels, schuifdeuren en scheidingswanden op maat. We produceren in allerlei materialen en kleuren, volledig op maat en volgens jouw smaak.
Bij Neves ben je aan het juiste adres. We voorzien voor elke mogelijke ruimte een oplossing. Bekijk alvast onze realisaties op de inspiratiepagina.

Geen antwoord
op jouw vraag?
Bel ons!

Maandag tot en met vrijdag

8.00-12.00 / 13.00-17.00

op afspraak

Ten Beukeboom 26
9400 Ninove
België

+32 54 32 92 52

connect@neves.be