september 26, 2023

Samen sterker

met TD@Work

Tom Dehaes

Vijf jaar geleden startte Tom Dehaes als zelfstandig schrijnwerker.

Auteur

Frederick

Delen


Met Neves verliep de samenwerking meteen vlot. Van in het begin.

“Eerst werkte ik met andere fabrikanten, maar die hadden elk hun beperkingen. Met Neves had ik wel meteende juiste klik. Met hun zes-stappenplan win ik tijd. Bij mijn vorige partners moest ik zelf mijn plaatmateriaal afhalen, mijn accessoires ergens anders kopen, investeren in een eigen stock… Bij Neves is het volledige proces geautomatiseerd, gesorteerd en gelabeld. Ik sta er nu niet meer alleen voor.”

ENORME TIJDWINST

“Bij Neves is alles computergestuurd voorgeboord. Heel wat voorbereiding wordt al in de fabriek voorzien. Gedaan dus met mallen te gebruiken en alles af te tekenen met een potlood. Ik win enorm veel tijd bij het plaatsen bij de mensen thuis. Wat de eindklant ook fijn vindt natuurlijk.”

MEER RUIMTE VOOR
CREATIVITEIT

“Ik kan dankzij Neves veel creatiever zijn in mijn ontwerpen, met een waaier aan variaties op vlak van materialen. Plaatste ik vroeger een compleet witte kast, en wilde ik daarop een eyecatcher in het groen, dan moest ik een volledige groene plaat aankopen. Wat de prijs van mijn klant omhoog deed gaan. Bij Neves maakt dit niet uit. Elk detail is mogelijk. Neves heeft een groot aantal platen in kleuren en motieven in eigen stock.”

PERSOONLIJKE KLIK

“Ook fijn is de klik met het Neves-team. Niet alleen professioneel, ook persoonlijk. Het heeft iets heel familiaal. Het doet me goed dat ook zij vertrouwen hebben in mij, als lokale held van maatkasten en schuifdeuren in mijn regio.”

“Bij het begin van onze samenwerking heb ik een rondleiding gekregen en werd ik persoonlijk voorgesteld aan het voltallige team. Ook al kom ik er niet vaak, ze kennen mij daar. Zoiets geeft echt een goed gevoel.”