augustus 16, 2022

Sam Mertens: Al 5 jaar auteur van het Neves-verhaal

Christian

Sam studeerde af als schrijnwerker en had 17 jaar ervaring als leidinggevende en filiaalverantwoordelijke voor hij Neves-ambassadeur werd. Wat hem overtuigde om de sprong te wagen? De kans om mee te schrijven aan ons unieke verhaal.

Auteur

Frederick

Delen

Schrijven aan een uniek verhaal

“Toen onze paden elkaar kruisten, hadden Frederick en Alain het bedrijf intern een sterk fundament gegeven en waren ze helemaal klaar om het verhaal uit te dragen. Ze zochten iemand die daaraan wou meeschrijven. Het Neves-verhaal en DNA spraken mij meteen aan. Bovendien zaten we snel op dezelfde lijn over hoe we onze klanten moesten benaderen en ons product op de markt zetten. Ik heb niet lang getwijfeld, de carrièreswitch was snel gemaakt.”


Progresser avec une entreprise ambitieuse, belge et spécialiste du sur mesure, ça me passionne.

Ondersteunende B2B-partner

“Het Neves-verhaal is er één van een echte, ondersteunende B2B-partner die maatwerkprofessionals ontzorgt van de productie en hun meer tijd geeft om zich volop te richten op de eindklant en hun core business: ontwerpen en opmeten, verkopen en plaatsen. Wij hebben een duidelijke focus, dat is technisch tekenen, produceren en leveren, een beproefde werkwijze en een sterk product. Daar bieden wij meerwaarde en daar zijn we innovatief.”

Sterke partnerschappen

“Van daaruit betrekken we onze partners in het hele Neves-verhaal en begeleiden we hen in onze methodiek, tarieven, werfvoorbereiding, noem maar op. Alles wat zij nodig hebben om te kunnen groeien in hun kernactiviteit. Die combinatie is uniek in onze sector. Als Neves-ambassadeur wil ik in de eerste plaats goede partnerschappen bouwen. Dat betekent dat ik voor elke klant bekijk hoe ik hem het best kan begeleiden en hoe hij het maximale uit onze samenwerking kan halen. Een partnerschap met Neves is dan ook steeds een wisselwerking. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën van klanten die onze producten goed kennen. De basis daarvoor leggen we met heldere communicatie en duidelijke afspraken.”

Regionale Neves-belevingsruimte

Wanneer we Sam vragen welke ambities hij nog wil realiseren als onze ambassadeur is zijn antwoord duidelijk: Neves nog meer op de kaart zetten in zijn regio. Want daar ligt volgens hem nog veel potentieel. Hoe hij dat wil ontginnen? Met een Neves-belevingsruimte!  “Na 5 jaar intensief te werken in de regio heb ik een grondige kennis van de sector en de verschillende maatwerkprofessionals die er gevestigd zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we hen optimaal van dienst kunnen zijn vanuit een regionale Neves-belevingsruimte. Daar kunnen we hen én de eindklanten verwelkomen in de familiale sfeer die Neves typeert en kunnen we ze de kans geven om grondig kennis te maken met onze producten. Dat is mijn droom. Vandaag is dat nog toekomstmuziek, maar wie weet duikt er binnenkort wel een kans op om dit te realiseren.”

Bent u klaar om uit te groeien tot dé lokale maatkastexpert?

Ontdek hoe Neves u daarbij kan helpen. Bel ons op, stuur ons een mail. We maken graag tijd voor u en plannen een afspraak in, bij ons in de fabriek of bij u in de zaak.

Sam Mertens
Ambassadeur Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant & Brussel
Neves Belgium nv
sam@neves.be
0477 85 69 02