mei 25, 2022

Nieuwe Neves-ambassadrice Evelien!

Mailing Neves 2 1 768x576

Kersverse Neves ambassadrice Evelen gaat er 100%. voor.

Evelien (28) is geboren en getogen in het Waasland en studeerde interieur- en grafische vormgeving in Gent. Ze begon haar carrière in de keukensector en streek enkele weken geleden neer bij Neves.

Auteur

Frederick

Delen

Interieurdesigner met commercieel talent

“Een commerciële functie waarin ik ook mijn passie voor mooi en functioneel interieur terugvind, dat is de perfecte combinatie”, vertelt Evelien. “Sinds 2017 bouw ik aan mijn carrière op dat kruispunt. Voor ik bij Neves begon, deed ik ervaring op in de verkoop, het ontwerp en de opvolging en plaatsing van keukens en meubilair.”

Een gelukkig toeval

“In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik via een uitzendconsulente met Neves in contact”, gaat onze kersverse ambassadrice verder. “Zij vertelde me dat Neves een vacature had die me op het lijf geschreven was. Ik heb geen seconde getwijfeld en iets later zat ik samen met het Neves Team voor enkele boeiende gesprekken.”

Fiere vertegenwoordiger van Neves-maatwerk

"Tijdens die gesprekken groeide mijn enthousiasme. Wat mij zo aantrekt in Neves? De kwaliteit van het maatwerk, de duidelijke en professionele structuren en het efficiënte en moderne atelier. Maar evengoed de warmte waarmee iedereen, van medewerkers tot klanten, hier ontvangen wordt. Dan heb ik het nog niet over het hechte team dat ervoor zorgde dat ik me meteen welkom voelde en waarin iedereen aan dezelfde doelen werkt. Ik ben trots dat ik dit bedrijf en het gemillimeterde maatwerk dat we maken mag vertegenwoordigen in Oost- en West-Vlaanderen.”

Het Neves-gezicht van de Noordzee tot de Schelde

Vandaag draagt Evelien ons maatwerk en het Neves DNA uit van De Panne tot Beveren. Geheel op haar eigen manier adviseert, inspireert en informeert ze bestaande en nieuwe, lokale partners.

“Ik ben gelukkig wanneer ik mensen kan helpen. Dat doe ik in de eerste plaats door goed te luisteren en ondersteuning te bieden waar nodig. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor allerhande vragen en bezorgdheden van verdelers, ontwerpers, architecten, schrijnwerkers, plaatsers en alles daartussen.

Daarnaast laat ik deze ambitieuze professionals graag kennismaken met onze nieuwe maatkasten, schuifdeuren en diensten. Ook voor ondersteuning en begeleiding en voor opleidingen in onze Neves Academy, ben ik het nieuwe Neves gezicht. Net als mijn collega’s ga ik er elke dag 100% voor. Mijn doel? Van onze lokale partners tussen de Noordzee en de Schelde échte helden in maatwerk maken!”

Bent u klaar om uit te groeien tot dé lokale maatkastexpert?

Ontdek hoe Neves u daarbij kan helpen. Bel ons op, stuur ons een mail. We maken graag tijd voor u en plannen een afspraak in, bij ons in de fabriek of bij u in de zaak.

Evelien Hermans
Ambassadeur Oost- en West-Vlaanderen
Neves Belgium nv
evelien@neves.be
0492 57 83 84