augustus 11, 2020

Neves: Belgische fabrikant van maatkasten en schuifdeuren op maat.

NEVES met PASSIE 768x543 jpg

Wist je dat Neves méér haalt uit je huis en werkplek? Wij maken oplossingen voor interieurproblemen, we zetten dromen om in maatkasten. Daar hebben we al meer dan 30 jaar expertise in.

De Belg heeft een baksteen in de maag, zijn huis is zijn heiligdom. Mooi van buiten, knus vanbinnen. Want de hardwerkende mens komt na een zware werkdag graag thuis tot rust. Liefst in een smaakvol, rustgevend interieur. Goed geïntegreerde maatkasten brengen gemoedsrust.

We merken: steeds meer mensen gaan vandaag weer wat compacter wonen. Ze willen daarbij dan het meeste uit elke ruimte halen. Slim uitgedachte maatkasten zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze passen zich aan aan elke plaats, tot op de millimeter precies.

Auteur

Frederick

Delen

Vijfdubbel specialist

Voor dergelijk precisiewerk zijn de beste specialisten nodig. Want maatkasten maken vergt passie, expertise en degelijk vakmanschap. Net daarin is Neves gespecialiseerd. Al meer dan dertig jaar maken we maatkasten en schuifdeuren op maat, voor elk type woning en kantoor. Zo geeft Neves mensen de vrijheid om hun ruimtes volledig in te richten, helemaal zoals ze zelf willen.

Neves heeft zich gespecialiseerd in vijf types producten: dressings, inbouwkasten, wandmeubelen, schuifdeuren en scheidingswanden op maat. Altijd mooi, slim, duurzaam en van topkwaliteit. We ontwerpen ze niet traditioneel in 3D, maar in 4D. De extra dimensie: service op maat. Maatkasten hebben immers troeven die standaardkasten niet hebben:

 • Eindeloze vormen:
  ze kunnen allerlei vormen aan. Voor grote ruimtes of juist heel klein. Een hoekkast, achterwaarts afgeschuind tegen het dak, of misschien wel onder de trap: er is ontzettend veel mogelijk!
 • Afgewerkt tot op de millimeter precies:
  zodat elke kast perfect in de ruimte past. Hoogte, breedte en diepte strak afgemeten, elke kast perfect uitgelijnd met de andere elementen in de ruimte.
 • Uitgebreide keuze aan kleur en materiaal:
  wat de klant maar wil. We hebben een palet van wel meer dan 300 verschillende kleuren en materialen. Van melamine over laminaten tot fineer.
 • Gemoedsrust:
  we nemen, samen met onze professionele partners, het hele project in handen, van ontwerp tot realisatie. Geen zorgen voor de consument: die mag gerust zijn dat alles precies verloopt.
15 KLEERKAST OP MAAT

Samenwerken met partners: lokale helden in maatkasten

Een specialist kan niet alles zelf. Wij blijven focussen op waar we het sterkst in zijn: de professionele fabricage van unieke maatkasten en schuifdeuren op maat. Neves verzorgt het hele maakproces: technisch ontwerp, fabricage en levering.

Maar ook vóór en na dit maakproces zijn er belangrijke fases. Elk product start met een specifieke behoefte. Een consument heeft een bepaalde nood (hij wil bijvoorbeeld zijn boeken, kleren of schoenen opbergen), in een specifieke ruimte (onder de trap, tussen schouw en muur, achterin de hal). Met die behoefte stapt hij of zij naar een lokale winkel, schrijnwerker of plaatser. Die bedenkt een oplossing, tekent die uit, meet alles nauwkeurig op en finaliseert dit in de verkoop.

Dan komt Neves in actie: we zorgen voor het technisch ontwerp, de fabricage en de levering. Een professionele plaatser tenslotte zet alles vakkundig in elkaar. Het volledige maakproces gebeurt dus bij Neves, voor de creatie en realisatie werken we samen met lokale partners.

De juiste partners: we zijn daar heel strikt in. Als je topkwaliteit wil leveren, moet je die kwaliteit bewaken over de hele lijn. Van het eerste contact met de consument tot het laatste gesprek, van verkoop tot plaatsing. We werken dan ook alleen samen met partners die er, net als ons, volledig voor gaan.

2 WANDMEUBEL OP MAAT TV17 NEVES

Jouw huis volledig zoals je dat wil

Het is verbluffend wat maatkasten en schuifdeuren doen met jouw interieur. Alsof ze de ruimte vergróten! Je kan zo’n kasten inderdaad overal in je huis laten inbouwen. Zodat je ook de kleinste plekjes benut. Onder de trap, naast de schouw, zelfs boven de deur, of aan het plafond. Handig, en mooi bovendien!

Denk maar eens aan de talrijke mogelijkheden van maatkasten en schuifdeuren op maat:

 • Een stijlvolle glazen schuifdeur tussen hal en living
 • Een open boekenkast die perfect past bij jouw zitmeubels
 • Een subtiel ingewerkte kast in de slaapkamer
 • Handige zwevende kastjes in de badkamer
 • Een dubbelzijdige voorraadkast die keuken en bijkeuken scheidt
 • Een tot dressing omgebouwde kinderkamer
 • Slim ingerichte schoenenkasten in de hal
 • Schuifwanden die je woonkamer verbinden met je keuken
6 TV meubel op maat Neves jpg

Maatkasten en schuifdeuren maken élke ruimte van je huis waardevoller. En scheppen telkens weer een duurzame oplossing voor je specifieke behoefte. Van kelder tot zolder, van garage tot studio, van keuken tot kantoor.

Neves maakt jouw dromen waar. Samen met onze partners geven we elke consument in zijn huis of kantoor, de vrijheid die hij of zij verdient. Geïnteresseerd?

Word Neves-verdeler in jouw regio. Of zoek een verdeler in jouw buurt. Ontdek snel hoe Neves jouw bedrijf en woning/appartement verandert.

Laat je alvast inspireren door deze mooie realisaties.