september 27, 2023

Maak kennis met het Neves Team_Nolan

Nolan Goossens 1

Wist je dat Nolan graag natuurfoto's neemt?

Voor meer leuke weetjes over de monteur van al jouw schuifdeuren:

Auteur

Lenka

Delen

Wat zijn je hobby’s?

Fotografie en wandelen in de natuur, een perfecte combinatie voor hier thuis in de buurt maar natuurlijk ook op vakantie! Ik ga graag op reis en ben daarnaast ook een grote dieren fan. Tijdens het wandelen probeer ik steeds mooie foto’s te maken van de dieren die ik tegenkom en soms ga ik eens een dagje naar Pairi Daiza om er leuke foto’s te maken.

Hoe spendeer jij het liefst je verjaardag?

Gewoon gezellig samen met de familie, met lekker eten zoals een heerlijke pastaschotel. Meer moet dat niet zijn voor mij!

Ben je eerder een hondenmens of kattenmens?

Hondenmens! Thuis hebben we altijd een hond gehad. Uren plezier verzekerd: samen met de hond rond lopen in de tuin, met de stok gooien… Ik kreeg er als kind niet genoeg van. Honden knuffelen trouwens ook veel liever dan katten en dat vind ik wel leuk.

Wat is je favoriete reisbestemming?

IJsland. Wat een prachtige natuur! Schitterende watervallen, vulkanen… echt alles wat mooi is. Ik ben er al eens geweest maar zou er graag nog eens naartoe reizen om te kunnen gaan wandelen in de vrije natuur. Mét fototoestel in de hand natuurlijk, om de vele mooie vogels te kunnen fotograferen 😉

Er zijn in Ijsland verschillende plaatsen waar weinig mensen komen en waar je helemaal 1 kunt worden met de natuur. Heerlijk!

Wat wilde je vroeger graag worden?

Ik heb daar nooit echt over nagedacht, maar sterrenkunde sprak me wel aan als kind. Wat er zich allemaal buiten onze aarde afspeelt… Daar was ik echt in geïnteresseerd maar ik wou nooit astronaut of iets dergelijks worden.