mei 11, 2022

Neves bij jou in de buurt … Tessenderlo … 8 juni

Neves Padel 768x660 jpg

Neves maatkasten in jouw buurt. Voor een eerste kennismaking komen we graag naar jou. Op woensdag 8 juni in Tessenderlo. Wij stellen u graag onze producten voor, alsook onze duidelijke en eerlijke manier van samenwerken. Ter plaatse kan u ook ons eigen online offerte- en bestelprogramma:

Auteur

Frederick

Delen

Beste klant, 
Beste partner,

Om u te tonen dat Neves meer is dan een maatkastfabrikant, nodigen wij u uit op een inspiratie-dag welke we organiseren op woensdag 8 juni 2022 te GT Tessenderlo (Baal 25 -3980 Tessenderlo)

Neves inspired

Tijdens deze inspiratie-dag kan u ons bedrijf beter leren kennen door middel van onze bedrijfspresentatie en presenteren we u met trots onze Neves Online offerte tool. U zal ontdekken dat onze 6 stappenmethodiek de leidraad is binnen onze werking waardoor maatkasten tekenen, offreren en bestellen Fast, Easy & Fun wordt!

Informatiesessies

Om iedereen goed te woord kunnen staan organiseren wij 5 sessies met een duurtijd van 1u30min. De eerste sessie vat aan omstreeks 9u en eindigen doen we met een laatste sessie om 17u30. Starturen van de sessies zijn: 9u, 10u30, 13u, 14u30, 16u en 17u30.

Samenwerking GT Tessenderlo

Na de informatiesessie bieden we, in samenwerking met GT Tessenderlo, een gratis padel-initiatie aan. De initiatie wordt verzorgd door een ervaren initiator die u graag de eerste stappen binnen padel zal aanleren.

Let op: Bij inschrijving van uw sessie dient u door te geven of u wenst te genieten van een initiatie. Sportkledij is aangeraden en indien u wenst kan u achteraf de douches gebruiken.

Neves Inspiratiedag Padel V3 768x543 png

Word samen sterker met Neves

Al meer dan 30 jaar maakt Neves kasten en schuifdeuren op maat, voor elk type woning, appartement en kantoor. Onze klanten worden partners: we reiken u de juiste opleidingen en tools aan, delen in onze expertise en helpen u doorheen het hele proces om zich te specialiseren. Want samen staan we sterker.

Schrijf u in

Schrijf u nu in voor deze informatiesessie, daar de plaatsen niet onbeperkt zijn. U kan inschrijven via info@neves.be