februari 01, 2023

Maak kennis met het Neves Team_Gilles

Gilles

Maak kennis met Gilles, al vier jaar jouw maat voor het afkanten van al jouw panelen. Dat hij graag darts speelt wist je al, maar ontdek hieronder snel meer over deze handige Harry!

Auteur

Frederick

Delen

Wat is jouw favoriete feestdag en waarom?

Sinterklaas! Het spannend aftellen samen met mijn dochter, haar fonkelende ogen en stralende glimlach als de Sint geweest is … Zalig om te zien hoe ze er zo naar uit kijkt, dat geeft me veel voldoening als ouder.

Wat staat er allemaal (nog) op je bucketlist?

Goh, vanalles. Mijn vriendin en ik willen graag trouwen, ik wil ons huis graag verder afwerken zodat ik er voor mijn gezin een echte ‘thuis’ van kan maken, wat professionele uitdagingen … En een reis naar Amerika! Ik ben er al geweest maar zou er graag eens een volledige rondreis maken.

Hoe vaak check jij je gsm? Durf je ons je schermtijd mee te delen?

Overdag hou ik hem af en toe wat in de gaten, maar wanneer ik ’s avonds thuis ben durft mijn schermtijd wel eens op te lopen en breng ik soms wat meer tijd door op mijn GSM.

Hoe drink jij je koffie?

Ik drink dagelijks 2 à 3 tassen koffie, altijd met melk!

Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben er nog niet geweest, maar ik zou dolgraag eens naar Afrika reizen. Vooral de natuur spreekt me enorm aan. Voeg maar toe aan die bucketlist hierboven 🙂

Wenst u meer uitleg over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op …

info@neves.be
054 329 252