april 05, 2023

Maak kennis met het Neves Team_Evelien

Evelien Hermans 3

Maak kennis met Evelien, jouw maat voor het realiseren van jouw dromen. Reeds één jaar versterkt ze ons team en is ze het aanspreekpunt voor al onze partners in Oost- en West-Vlaanderen. Dat Evelien graag naar festivals gaat wist je al, maar ontdek hieronder snel meer ...

Auteur

Frederick

Delen

Wat is je favoriete sociale media kanaal en waarom?

Dat varieert, maar op dit moment heb ik een kleine TikTok verslaving. Zelf posten doe ik niet, ik vind het vooral fijn om even mijn gedachten te verzetten, wat te lachen, dingen die ik goed vind door te sturen… Ik moet bekennen dat ik vaak niet doorheb hoe lang ik al aan het scrollen ben en plots vaststel dat ik eigenlijk al meer dan een uur aan het kijken ben.

Wie zijn je favoriete fictiehelden?

Goh, één favoriete fictieheld heb ik niet echt. Ik ga graag naar FACTS, verzamel ook Pusheen en alles van Star Wars interesseert me wel. Bij Star Wars kan ik echt even wegdromen van het dagelijkse leven.

Speel je wel eens vals in spelletjes?

Onmogelijk, ik val altijd door de mand! Ik geef toe, proberen doe ik zeker, maar ik vind het heel moeilijk en verraad mezelf uiteindelijk altijd.

Wat is je favoriete citaat uit een tv-programma / film / boek?

Oei dat is een moeilijke. “This is the way” van The Mandalorian dan toch.

Wat doe je het liefst als je in de trein zit?

Van lezen word ik misselijk, maar ik hou ervan om naar buiten te staren en allemaal nieuwe dingen te ontdekken die je vanuit de auto niet zou kunnen zien. Met vrienden neem ik ook graag de trein, omdat niemand zich dan op de weg moet concentreren en je met z’n allen gezellig kan babbelen.

Wenst u meer uitleg over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op …

info@neves.be
054 329 252