Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Wandmeubel op maat Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor uw wandmeubels op maat in Antwerpen.

Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Wandmeubel op maat voor uw woning, appartement of kantoor in Antwerpen

Een tv-hangmeubel als eyecatcher van uw woonkamer? Een buffetkast om uw mooiste servies keurig in op te bergen? Een handige archiefkast op kantoor om uw administratie netjes te ordenen? Of u nu wilt opbergen of uitstallen, Neves bouwt de meest optimale oplossing voor elke (werk)ruimte. Samen kijken we naar het totaalplaatje en houden we met alle facetten rekening. Van schuine wanden tot de lichtinval. Wij luisteren graag naar uw vraag!

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in Antwerpen en heel België zodat we uw wandmeubel op maat snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Voor welke wandmeubels mag u Neves opbellen?

  • Wandkast op maat van uw ruimte: grote wandkast, laag tv-meubel, klein wandkastje, gesloten boekenkast, tv hoekkast, staand of zwevend tv-meubel, functionele dossierkast…
  • Wandmeubel in uw stijl: design wandkast, landelijke buffetkast, modern tv-meubel
  • Verschillende kleuren en materialen: witte wandkast, zwart tv-meubel, eiken dressoir

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze wandmeubels op maat.


Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge
Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Precieze productie van uw wandkast op maat

Vorm, kleur of afmetingen? De keuze ligt volledig in uw handen. Wij zijn er om te inspireren, adviseren en – uiteraard – uw wandmeubel op maat te produceren. Dat doen we met aandacht voor uw wensen en veel oog voor ieder detail. We werken tot op de millimeter. Het resultaat? Kwalitatieve maatmeubels van 100% Belgische makelij. Helemaal zoals u het wilt, om jarenlang van te genieten.

Neves is uw productiebedrijf met veel respect voor het beroep van de vakman. Met veel passie en een flinke dosis vakmanschap rollen we de mouwen op voor uw project.