Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

Blog

HomeBelgische fabrikantVan kinderkamer tot dressing

Van kinderkamer tot dressing

Toen haar zoon het huis verliet, kon mevrouw Vandorsmael eindelijk haar droom waarmaken: de oude slaapkamer ombouwen tot haar eigen dressing. “De experte die ons daarin heeft begeleid, was fantastisch. Ze hield rekening met ál mijn wensen. Ik wou absoluut een schoenenkast, hangrekken voor mijn broeken, een rek dat ik kan uittrekken voor mijn jurken en een opbergplaats voor riemen … Ze tekende een ontwerp uit waarin ál deze elementen werden geïntegreerd: prachtig!”

“Meer zelfs: ze gaf me tips mee waar ik zelf niet aan had gedacht. Zo heb ik een spiegel laten installeren waardoor ik mezelf zowel van voor als langs achter kan zien als ik mijn outfit uitkies. Handig. Ik heb ook een uittrekbaar hanggedeelte voor mijn jurken. En omdat ik strijk in mijn dressing, raadde ze me aan een opbergruimte te integreren voor de strijkplank. Heel fijn en praktisch.” 

“Mijn dressing geeft me een zalig luxueus gevoel. Alles is netjes samen, het is leuker nu een nieuwe outfit uit te kiezen. En allemaal ‘made in Belgium’ hé! Dat vond ik echt heel belangrijk.”