Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Blog

HomeBelgische fabrikantVACATURE – Sales & Business Development Manager

VACATURE – Sales & Business Development Manager

Ben jij een gedreven sales professional met een passie voor het uitbouwen van nieuwe markten en het installeren van lange termijn partnerships met B2B klanten? Wil jij als actief lid van het management team het voortouw nemen in ons sales team en hen inspireren om uitmuntende prestaties neer te zetten? Ben je een geboren strateeg en zie je het daarenboven wel zitten om zelf ook een actieve rol te spelen in het behalen van meer omzet? Wil je dit alles rechtstreeks aan de CEO rapporteren? Dan is deze functie bij Neves iets voor jou!

 

Wat doen wij? Wij gaan voor onze maten door het vuur. Elke dag.

Al 34 jaar zijn we dé specialist in het produceren van kasten en schuifdeuren op maat, en zijn we als op en top Belgische fabrikant het aanspreekpunt voor lokale professionele verkopers en plaatsers. Vandaag gaan we op zoek naar een gedreven Sales & Business Development Manager die samen met ons wil blijven bouwen op onze stevige fundamenten door het team te laten excelleren in hun werk en onze omzetdoelstellingen te behalen.

 

Wil jij de Belgische markt veroveren vanuit de Neves hoofdzetel in Ninove? Ben jij…

… een team player die efficiënt kan samenwerken met al onze interne teams, zoals het management team of het productie team en de commerciële binnendienst?
… ervaren in het onderhandelen en sluiten van contracten met klanten en partners, zowel in het Nederlands als in het Frans?
… bereid om jouw leiderschapsvaardigheden volop in te zetten binnen ons sales team? Wil je hen leiden, motiveren, inspireren en coachen om hun talenten verder te laten ontwikkelen?
… in staat om markttrends en klantenbehoeften te analyseren zodat je snel nieuwe kansen kan identificeren en innovatieve sales strategieën mee kan ontwikkelen?

 

Kan jij met jouw straffe communicatie skills ons ervan overtuigen dat jij de geknipte kandidaat bent? Heb je al succesvolle ervaringen achter de rug in een gelijkaardige functie? Dan gaan wij ook voor jou door het vuur! Dit mag je van ons verwachten…

… een actieve rol in ons management team
… een uitdagende job waarin jouw strategische talenten en innovatieve inzichten een grote rol zullen spelen
… de vrijheid om te ondernemen en nieuwe ideeën of technologieën te omarmen
… de kans om een enthousiast team te leiden, te motiveren, te coachen en uit te breiden
… een competitief salaris, aangepast aan jouw ervaring en de verantwoordelijkheden van de functie
… een voltijds contract, firmawagen en tankkaart
… 32 vakantiedagen bovenop de wettelijke feestdagen

 

 

Wil jij een cruciale rol spelen in het stimuleren van de verkoop, het beheren van klantrelaties en het creëren van zakelijke kansen? Sluit je aan bij ons enthousiaste team en maak impact als Sales & Business Development Manager!

Stuur jouw cv en motivatiebrief naar emmanuel@neves.be

Groeten op maat.

Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge