Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Schuifdeuren op maat Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor schuifdeuren op maat in Antwerpen.

Schuifdeuren op maat voor uw woning, appartement of kantoor in Antwerpen

Slaapkamerkasten met schuifdeuren op maat in uw woning in Antwerpen? Een schuifdeur met textiel in de wand, die perfect in uw interieur past? Of een glazen schuifdeur op maat, die een moderne touch toevoegt aan uw kantoor? Wat uw vraag ook is, Neves bouwt de oplossing voor iedere ruimte. Dat doen we uitsluitend met duurzame en kwalitatieve materialen. Vakmanschap om jarenlang van te genieten!

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in Antwerpen en heel België zodat we uw schuifdeuren op maat snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Schuifdeuren op maat volgens uw wensen

Samenwerken met Neves, dat is kiezen voor vrijheid. Een schuifdeur in unikleuren, houtmotief, textiel of in glas? Warme tinten of eenvoudig wit? Een schuifdeurkast maken in strak moderne of landelijke stijl? Alles kan! U beslist over het materiaal, de kleur en de afwerking. Wij spelen met het design, tot we een ontwerp hebben uitgewerkt waar u zich volledig in kan vinden. Goed? Niet goed genoeg. Neves streeft naar perfectie, elk project opnieuw.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze schuifdeuren op maat.


Schuifdeuren op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Portes coulissantes sur mesure - Fabrication Belge
Schuifdeuren op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Portes coulissantes sur mesure - Fabrication Belge

Schuifdeuren op maat volgens de regels van de kunst

Een concreet idee in uw hoofd voor uw schuifdeuren, of nood aan een creatieve brainstorm? Neves begeleidt, adviseert en inspireert u deskundig doorheen het volledige proces. Voor de precieze opmeting van uw ruimtes rekenen we op professionele vakmannen, die tot op millimeter nauwkeurig werken. Nadien steken we de handen uit de mouwen om uw schuifdeuren op maat te produceren en installeren. Ervaring, kwaliteit en een uitstekende service? Triple check!

Neves is uw productiebedrijf in Antwerpen voor schuifdeuren op maat. Onze experts staan voor u klaar met jarenlange kennis en een passie voor maatwerk.