Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Maatwerk is een stiel van maten

Op zoek naar een NEVES verdeler of wilt u NEVES Partner worden?

Over het Neves team…

Neves in Ninove is al 30 jaar dé specialist in de productie van kasten en schuifdeuren op maat. Een bedrijf met stevige fundamenten en een vernieuwde visie op maatwerk. Made in Belgium!

Inspireren, adviseren en fabriceren

Neves is sinds 1989 een gevestigde waarde in het produceren van kasten en schuifdeuren op maat. Hoe maken wij het verschil? Door ons high-end machinepark in combinatie met een pure passie voor ons vak. Het bouwen van kasten en schuifdeuren zit in ons DNA. Bij elk ontwerp gaan wij een stapje verder met 4D maatwerk, waarbij we onze klanten graag adviseren en inspireren met een waaier aan vormen, materialen en kleuren. Laat u verrassen.

Vernieuwing, visie, vakmanschap

Sinds 2014 staan Alain Langerock en Frederick Snoeck, 2 gepassioneerde ondernemers, aan het roer van Neves. Zij zorgen voor een nieuwe wind en een innoverende visie zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen. Wij tekenen, fabriceren en transporteren uw maatkasten tot het helemaal perfect is. Met ons 20-koppig team van ervaren vakmannen en jong aanstormend talent zetten wij ons 100% in voor elke klant. Voor elke kleine én grote opdracht.

Fast, easy, fun

Neves is 100% Belgisch en levert 100% maatwerk. U krijgt van ons de vrijheid om zelf te kiezen hoe uw maatkast samengesteld moet worden. Om onze productie en werking te stroomlijnen, heeft Neves het 6-stappenplan uitgewerkt: een ‘fast, easy & fun’ traject van A tot Z, van opmeting tot plaatsing, om zorgeloos tot de maatkast van uw dromen te komen. Met onderweg steeds heldere communicatie en duidelijke afspraken. Eerlijk en efficiënt!

Bekijk onze realisaties

F.A.Q

Is er een showroom om de kasten te komen bezichtigen?

ALS PROFESSIONELE VERDELER BENT U STEEDS WELKOM IN ONZE FABRIEKSTOONZAAL TE NINOVE. ALS PARTICULIERE KLANT BRENGEN WIJ U GRAAG IN CONTACT MET ONZE LOKALE PARTNERS OM ONZE NEVES MAATKASTEN EN SCHUIFDEUREN TE KUNNEN BEKIJKEN EN VOELEN.

Hoe moet ik opmeten?

VOOR HET OPMETEN, BESTELLEN EN PLAATSEN VAN ONZE MAATKASTEN EN SCHUIFDEUREN HEBBEN WE DOCUMENTEN ONTWIKKELD, DIE U STAP PER STAP BEGELEIDEN IN HET GANSE PROCES. OM U ALS PROFESSIONELE VERDELER VERTROUWD TE MAKEN MET DEZE DOCUMENTEN EN ONZE FAST, EASY EN FUN METHODIEK HEBBEN WE DE NEVES ACADEMY OPGERICHT. HIERMEE VERZORGEN WIJ OPLEIDINGEN EN TRAININGEN VAN ONTWERPERS, VERKOPERS EN PLAATSERS. INDIEN U MEER INFORMATIE WENST, NEEM DAN GERUST CONTACT OP.

Welk materiaal wordt gebruikt?

VOOR DE PRODUCTIE VAN ONZE MAATKASTEN EN SCHUIFDEUREN GEBRUIKEN WE MELAMINE, LAMINAAT, FINEER, SPIEGEL, MAT EN GLANZEND GLAS.

Ik zou graag een hoekkast op maat laten maken, is dit mogelijk?

EEN DRESSING IN L OF U-VORM IS ZEKER MOGELIJK. ALLEMAAL MET GELIJKE DIEPTES OF MET VERSCHILLENDE DIEPTES. BIJ NEVES WERKEN WE NIET MET STANDAARDEN, MAAR MAKEN WIJ 4-D MAATWERK DIE PAST IN UW RUIMTE EN BIJ UW SMAAK. NEEM GERUST EEN KIJKJE IN ONZE PORTFOLIO OM ALVAST WAT IDEEËN OP TE DOEN.

Doen jullie ook in ander meubilair?

BIJ NEVES MAKEN WIJ ZOWEL DRESSINGS, INBOUWKASTEN, WANDMEUBELEN, SCHUIFDEUREN EN SCHEIDINGSWANDEN OP MAAT. DEZE PRODUCEREN WE IN ALLERLEI MATERIALEN EN KLEUREN, VOLLEDIG OP UW MAAT EN NAAR UW SMAAK

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem even contact op met ons zodat wij jou verder kunnen helpen met al jouw vragen.