Neves verdelers

Verdeler & Vakman

Neves is een bloeiend en groeiend productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar meubels op maat maakt. Omdat wij ons willen concentreren op exact datgene waar wij goed in zijn, namelijk het produceren van maatmeubilair, werken wij met officiële distributeurs, verdelers en plaatsers in heel België.

Met wie werken wij samen?

Schrijnwerkers, plaatsers, (interieur)architecten, interieurdesigners, keuken- en andere interieurwinkels, distributeurs, enz. die een betrouwbare leverancier zoeken voor de productie van maatmeubilair en op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit.

Waarvoor mag u Neves contacteren?

Maatkasten met schuif- en draaideuren, dressings en scheidingswanden voor nieuwbouwwoningen, appartementen, kantoren en algemene inrichtings- en renovatieprojecten

100 % Belgisch, 100 % vakmanschap

Omwille van het feit dat de productie voor de volle 100% in België wordt gehouden en we iedere stap in het samenwerkingsproces met onze klanten in eigen beheer hebben, kunnen wij snel en flexibel op uw vragen inspelen. Samen met onze partners en verdelers dragen wij Belgisch kwalitatief maatwerk hoog in het vaandel.

 


Samenwerken met Neves  

Neves is een bloeiend en groeiend productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar meubels op maat maakt. Daarom werken wij samen met officiële distributeurs, verdelers en plaatsers in heel België.

 

Ons surplus

4D Maatwerk

Neves zet in op vier dimensies in haar dienstverlening: diepte, breedte, hoogte en service. Dit steeds op maat van haar klanten


6-stappen van verkoop tot realisatie

Voor de ideale maatkast gaan we als volgt te werk, we bepalen: de dagmaten van de kast, het type kast, de afwerking naar vloer, plafond en muren, de invulling van de kast, de gewenste kleuren en paneeldikte en tot slot bekijken we de welke toebehoren van de kast de klant wenst.


Een eigen software programma

Voor een optimale dienstverlening ontwikkelde Neves een eigen software voor meubelontwerp & prijsberekening. Hierdoor kan elk project apart behandeld met een individuele prijs en ontwerp.


Kwaliteit, duurzaamheid en service

Kwaliteit en service, dat zijn onze drijfveren. Om dit te garanderen, werken we met duurzame materialen en naar een hoge afwerkingsgraad daarom investeert Neves in high-end technologie en in uw vakmanschap. 


Levering in heel België

Daar Neves de hele Belgische markt optimaal wilt bedienen, werken we met verdelers en vakmannen in alle regio’s en zijn we steeds op zoek naar nieuwe partners om dit netwerk te vergroten en verbeteren


Wij werken Fun, Fast & Easy

want bij Neves komt u voor ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. Kortom, een betrouwbare partij die haar partners hoog in het vaandel draagt.


Samenwerken met Neves  

Neves is een bloeiend en groeiend productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar meubels op maat maakt. Daarom werken wij met officiële distributeurs, verdelers en plaatsers in heel België.

Ons surplus

4D Maatwerk


6-stappen van verkoop tot realisatie


Een eigen software programma


Kwaliteit, duurzaamheid en service


Levering in heel België


Wij werken Fun, Fast & Easy