Wasplaats

  • DRAAIDEURKAST_WASKAMER_BUANDERIE_9
  • DRAAIDEURKAST_WASKAMER_BUANDERIE_11
  • DRAAIDEURKAST_WASKAMER_BUANDERIE_12
  • DRAAIDEURKAST_WASKAMER_BUANDERIE_10

Van de garage tot de zolder…
Zijn het schoenen, jassen, keukentoestellen, poetsproducten, speelgoed, sportkleren, dossiers, hangmappen of andere huis-, tuin- en kantoorartikelen die u wilt opbergen? Perfect! Dan bent u bij Neves aan het juiste adres. Wij maken budgetvriendelijke kasten op maat die praktisch en duurzaam zijn. Van vloer tot plafond en van wand tot wand… elke vierkante centimeter wordt benut.

Wat zijn uw wensen?
Bent u op zoek naar een functionele en open opbergkast voor uw moderne woning? Droomt u van een slaapkamerkast die mooi past in uw landelijk woning? Zoekt u een bureaukast op maat waarin u uw dossiers en klasseringssysteem kan integreren? Neves garandeert een absolute stijlvrijheid én een uitgebreide keuze aan indelingen, kleuren, materialen, glas- en houtdecors. Neves is gespecialiseerd in schuifdeurkasten, draaideurkasten en kastindelingen op maat.

Opmeting & plaatsing
Voor de opmeting en plaatsing van maatkasten doet Neves een beroep op ervaren verdelers en schrijnwerkers in heel België. Zij komen bij u langs voor de opmeting en de bespreking van uw project. Neves staat garant voor een feilloze productie en levering zodat uw lokale vakman met veel precisie uw maatkast bij u thuis kan installeren.

Afspraak maken
De verdelers en vakmannen die samenwerken met Neves zijn grondig gescreend en opgeleid zodat wij onze klanten de beste kwaliteit en service kunnen garanderen.

>Verdeler vinden
>Verdeler worden
>Terug naar overzicht

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!