BAMITO TV meubels

  • 3 Neves_OK TV meubel_Meuble TV 2 (1)
  • 2 Neves_OK TV meubel_Meuble TV 1
  • BAMITO wandmeulbelen Woonkamer TV meubel 3 Neves
  • BAMITO wandmeulbelen Woonkamer TV meubel 1 Neves
  • BAMITO wandmeulbelen Woonkamer TV meubel 2 Neves
  • BAMITO TV meubel slaapkamer 1
  • BAMITO TV meubel slaapkamer 3

Juwelen van TV-meubelen
Frederick, medezaakvoerder van Neves, was als kind gefascineerd door de juwelen van zijn grootmoeder. De glinsteringen van de materialen, het spel van vormen en lijnen, de pracht en de praal van het rijke kleurenpallet heeft hem geïnspireerd om een reeks design wandmeubelen te ontwerpen onder een nieuw BAMITO label. Het werd een kleurrijke collectie met klinkende namen zoals Eleonor’s Necklace, Wedding Rings, White Pearl, Antique Watch, Grandma’s Pin, Royal Rubin, Lost Earring en Twisted Bracelet. Stuk voor stuk ‘juweeltjes’ voor uw interieur.

Wat zijn uw wensen?
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel, een gesloten barkast voor uw uitgebreide whisky collectie, een hangende dressoirkast of een design boekenkast, of misschien al deze zalen ? Wenst u een open haard te integreren in uw wandmeubel of zijn er hinderlijke factoren zoals een nis of een radiator die u wenst weg te werken? Met BAMITO ontwerpen we een wandmeubel volledig afgestemd op uw ruimte en uw smaak. U bepaalt de vorm, de kleur en de afmetingen om uw woonkamer, living of kantoor te laten schitteren. Ieder meubel wordt tot op de millimeter op maat geproduceerd in de hoogte, breedte en diepte in het door u gekozen kleurenpallet. Laat u verrassen door BAMITO!

Opmeting & plaatsing
De productie van het BAMITO wandmeubilair gebeurt volledig in het gespecialiseerde atelier van Neves. De opmeting, de bespreking van het ontwerp, de keuze van de materialen en de plaatsing legt Neves in handen van gespecialiseerde verdelers en plaatsers. Er zijn verschillende BAMITO adviseurs in België die langskomen met de kleurstalen en samen met u het geschikte BAMITO meubel samenstellen.

Afspraak maken
Heeft u interesse in een BAMITO wandmeubel? Perfect! Stuur ons een e-mail en wij verwijzen u door naar de dichtstbijzijnde BAMITO verdeler in uw buurt. Bekijk zeker ook onze BAMITO realisaties voor ideeën en inspiratie.

>Verdeler vinden
>Verdeler worden
>Terug naar overzicht

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!