Eindeloze combinaties voor een interieur met diverse invloeden

  • NEVES_SCHEIDINGSWAND4 BADKAMER_SALLE DE BAIN
  • NEVES_SCHEIDINGSWAND5 BADKAMER_SALLE DE BAIN (1)
  • NEVES_SCHEIDINGSWAND5 BADKAMER_SALLE DE BAIN
  • sw007a

Een speling van glas en hout
Een scheidingswand is dé oplossing om twee ruimtes van elkaar te scheiden en grotere openingen te overbruggen zonder veel technische ingrepen uit te voeren. Neves maakt scheidingswanden op maat zowel voor woningen als voor kantoren. Van moderne schuifdeuren met veel glas tot klassieke schuifdeuren in houtmotieven, er zijn verschillende toepassingen en materialen mogelijk. Onze scheidingswanden zijn flexibel, duurzaam en eindeloos te combineren.

Wat zijn uw wensen?
Wenst u een vergaderruimte flexibel in te delen met scheidingswanden of een bepaalde ruimte in uw huis op een functionele manier af te sluiten? Neves maakt scheidingswanden op maat in gelaagd glas, klaar glas, opaal glas, gelakt glas, houtdecors, unikleuren en met of zonder horizontale verdelingen. Ook een opdeling van de deur met een combinatie van glas met hout behoort tot de mogelijkheden. U zegt ons wat uw wensen zijn en Neves zorgt voor een professionele uitvoering.

Opmeting & plaatsing
Neves heeft een fabrieksatelier in Ninove waar alle scheidingswanden op maat gemaakt worden. Voor de opmeting en plaatsing doet Neves een beroep op lokale verdelers, plaatsers en schrijnwerkers die dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Zij komen ter plaatse om te bekijken waar en welke scheidingswand u graag zou willen en wanneer deze geïnstalleerd kan worden. Wij bezorgen een uitgewerkt plan en uw plaatser of vakman zorgt voor een feilloze realisatie.

Afspraak maken
Neves heeft verdelers en contactpunten in heel België. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor.

>Verdeler vinden
>Verdeler worden
>Terug naar overzicht

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!