Uitgekookt uitgedacht, onze schuifdeuren, uw keuken

  • SCHUIFDEUREN11 KEUKEN_CUISINE
  • SCHUIFDEUREN12 KEUKEN_CUISINE

(T)op maat gemaakt
Neves is gespecialiseerd in schuifdeuren op maat voor kasten, ruimtes of decoratieve oplossingen. Een schuifdeur op maat creëert meteen extra ruimte in uw appartement, nieuwbouwwoning of renovatieproject. Geen openslaande deuren of verloren ruimte meer: een schuifdeur brengt meteen sfeer en rust. Van muur tot muur, van vloer tot plafond, van schuin dak tot scheve muren… een schuifdeur à la carte en op maat dankzij Neves.

Wat zijn uw wensen?
Houdt u van een landelijke schuifdeur in houtmotief die volledig geruisloos is? Bent u op zoek naar een strakke schuifdeur afgewerkt met mooie spiegels in combinatie met design kleurvlakken? Dacht u eerder aan een hardglazen schuifdeur met een luxe uitstraling? Een schuifdeur klein of groot, hedendaags of een tikkeltje luxueus? Perfect! Van levendige moderne kleuren tot stijlvolle neutrale tinten, van glas tot houtmotieven, van mat tot glanzend glas, van een eenvoudige afwerking tot het integreren van accessoires. Neves maakt een schuifdeur op maat die volledig aansluit bij uw interieur.

Opmeting & plaatsing
Opmeten van een ruimte is specialistenwerk. Neves werkt samen met bekwame schrijnwerkers die de hoogte, breedte en diepte van de beschikbare ruimte tot op de millimeter bepalen. Neves produceert vervolgens uw schuifdeur op maat. Na fabricatie laat Neves de volledige plaatsing met een gerust hart over aan uw lokale en ervaren vakman.

Afspraak maken
Neves heeft distributeurs in heel België. Zij worden grondig gescreend en opgeleid door Neves om de beste kwaliteit en service te garanderen.

>Verdeler vinden
>Verdeler worden
>Terug naar overzicht

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!