Over ons

Over Ons

Neves is al meer dan 25 jaar specialist in de productie van maatmeubilair. Gelegen in Ninove werkt Neves op maat, met maten!

Uitpakken met prachtige realisaties, quotes van duizenden tevreden klanten en pronken met onze standvastige partnerships?

Dat kunnen we doen, want Neves is sinds 1989 een gevestigde waarde in het produceren van kasten op maat. Neves is een klinkende naam in de professionele markt. Maar waar we echt mee willen uitpakken, is ons uniek DNA, onze verfrissende manier van werken en een aanpak die al onze klanten weet te charmeren.

 

Die spirit van vernieuwing en innovatie gecombineerd met een oerdegelijk vakmanschap vormt de basisfilosofie van Neves.

Het hele team van Neves ademt het DNA van het bedrijf, van de ervaren vakmannen tot het jong aanstormend talent. Sinds 2014 staan Alain Langerock en Frederick Snoeck, 2 gepassioneerde ondernemers, aan het roer van Neves. Zij zorgen voor een nieuwe wind, een nieuwe visie en nieuwe toekomstperspectieven zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen namelijk vakmanschap, maatwerk, kwaliteit en service.

 

Neves, 100% made in Belgium maar met de precisie van een Zwitsers uurwerk waarbij elk radartje even belangrijk is.

Neves is 100% Belgisch en levert 100% maatwerk af en daar zijn we fier op! Wij tekenen, zagen, boren, transporteren en assembleren uw maatkast tot het helemaal perfect is. Wij denken niet in 3D, maar in 4D waarbij we een extra dimensie toevoegen aan onze service namelijk het adviseren en inspireren van klanten met een uitgebreide waaier aan vormen, materialen en kleuren. Om onze productie en werking te stroomlijnen, heeft Neves het 6-stappenplan uitgewerkt, een traject van A tot Z, van opmeting tot plaatsing, om ‘fast, easy & fun’ tot de maatkast van uw dromen te komen.

 

Loop eens binnen bij Neves en voel de passie van onze vakmannen.

Wij zetten de koffie alvast klaar!

Neem eens een kijkje bij ons volledig aanbod