Homepage

 

 

Al meer dan 30 jaar een naam in vakwerk dankzij de mooie partnerships met onze verdelers en professionals.

Meer over de Neves verdelers

 

 

Een geautomatiseerde productiehal in Ninove om voor u het mooiste maatwerk te produceren.

Meer over ons

 Log in om toegang te krijgen tot de technische fiches

naar de klantenzone

Over ons

Neves is sinds 1989 een gevestigde waarde in het produceren van kasten op maat. Neves is een klinkende naam in de professionele markt. Maar waar we echt mee willen uitpakken, is ons uniek DNA, onze verfrissende manier van werken en een aanpak die al onze klanten weet te charmeren. Het hele team van Neves ademt het DNA van het bedrijf, van de ervaren vakmannen tot het jong aanstormend talent. Sinds 2014 staan Alain Langerock en Frederick Snoeck, 2 gepassioneerde ondernemers, aan het roer van Neves. Zij zorgen voor een nieuwe wind, een nieuwe visie en nieuwe toekomstperspectieven zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen namelijk vakmanschap, maatwerk, kwaliteit en service.


Samenwerken met Neves  

Neves is een bloeiend en groeiend productiebedrijf dat al meer dan 25 jaar meubels op maat maakt. Omdat wij ons willen concentreren op exact datgene waar wij goed in zijn, namelijk het produceren van maatmeubilair, werken wij met officiële distributeurs, verdelers en plaatsers in heel België.

 

Ons surplus

4D Maatwerk

Neves zet in op vier dimensies in haar dienstverlening: diepte, breedte, hoogte en service. Dit steeds op maat van haar klanten


6-stappen van verkoop tot realisatie

Voor de ideale maatkast gaan we als volgt te werk, we bepalen: de dagmaten van de kast, het type kast, de afwerking naar vloer, plafond en muren, de invulling van de kast, de gewenste kleuren en paneeldikte en tot slot bekijken we welke toebehoren van de kast de klant wenst.


Een eigen software programma

Voor een optimale dienstverlening ontwikkelde Neves een eigen software voor meubelontwerp & prijsberekening. Hierdoor kan elk project apart behandeld worden met een individuele prijs en ontwerp.


Kwaliteit, service en sfeer

Kwaliteit,service en sfeer, dat zijn onze drijfveren. Om dit te garanderen, werken we met kwalitatieve materialen en een hoge afwerkingsgraad. Daarom investeert Neves in high-end technologie en in uw vakmanschap. 


Levering in heel België

Daar Neves de hele Belgische markt optimaal wilt bedienen, werken we met verdelers en vakmannen in alle regio’s en zijn we steeds op zoek naar nieuwe partners om dit netwerk te vergroten en verbeteren


Wij werken Fun, Fast & Easy

want bij Neves komt u voor ervaring, kwaliteit en flexibiliteit. Kortom, een betrouwbare partij die haar partners hoog in het vaandel draagt.Een afspraak met een van onze experts?

U heeft plannen voor een maatkast?

 

U  zoekt een betrouwbare productiepartner?