Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Neves partner

Neves, uw betrouwbare fabrikant van kasten en schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Portes coulissantes sur mesure - Fabrication Belge

Uw betrouwbare fabrikant van kasten en schuifdeuren op maat

Wilt u als verdeler of verkoper een bredere maatwerkoplossing bieden voor de woningen van uw klanten? Wilt u als schrijnwerker of plaatser focussen op het verkopen en plaatsen van maatmeubilair? Wilt u als projectontwikkelaar de waarde van uw woningen en appartementen verhogen met kwalitatief maatwerk? Bent u als interieurarchitect op zoek naar een betrouwbare leverancier van maatkasten? Productiebedrijf Neves is de partner die u zoekt! Wij fabriceren kasten en schuifdeuren op maat uit hoogwaardige Belgische materialen. Onze kenmerken? Snelheid, flexibiliteit, efficiëntie, vakmanschap en een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding.

Neves werkt nauw samen met lokale verdelers, plaatsers, schrijnwerkers, aannemers, renovatiebedrijven, (interieur)architecten en projectontwikkelaars in heel België.

Ontdek onze mogelijkheden in de Neves Academy

Om onze klanten een efficiënte en transparantere service te bieden, is het belangrijk dat we dezelfde taal spreken. In onze Neves Academy bieden we 3 verschillende opleidingen aan, zodat u volledig vertrouwd raakt met ons aanbod maatmeubelen in al zijn facetten.

VerkoopsopleidingMogelijkheden met de Neves producten, tarieven, opmaken van een offerte, doorgeven van een bestelling, nakijken van een order...
PlaatsingsopleidingInschatten en opmeten van een ruimte, voorbereiden van de werf, opbouwen van een maatkast volgens een bepaalde methodiek...
Creatieve workshopKennismaking met de stijlen, materialen en indelingen maatkasten, maken van een moodboard...

Alle neuzen in dezelfde richting? Super! Door de handen in elkaar te slaan en de klant steeds centraal te plaatsen, vormen we een straf team, dat maatwerk oplevert van A tot Z.

Bezoek de Neves toonzaal en laat u inspireren door ons vakmanschap.

Alle neuzen in dezelfde richting? Super! Door de handen in elkaar te slaan en de klant steeds centraal te plaatsen, vormen we een straf team, dat maatwerk oplevert van A tot Z.

Wilt u met eigen ogen zien hoe de Neves maatkasten een woning of kantoor naar the next level tillen? Dat kan! Contacteer ons gerust voor een bezoek aan onze toonzaal. Hier ervaart u onze Neves maatkasten en schuifdeuren in optimale omstandigheden. Laat u inspireren door ons vakmanschap! 100% Belgisch!

Neves Partner worden?

Voor een bezoek van onze vertegenwoordiger, gelieve onderstaand formulier in te vullen