Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

Maatkasten

HomeMaatkasten

Maak kennis met Dwainie, jouw maat voor het uittekenen van jouw dromen. Dwainie versterkt ons tekenteam al 6 jaar en zet jouw droomproject met de grootste zorg om naar een productietekening. Dat ze groene vingers heeft wist je al, maar ontdek hieronder snel meer over deze creatieve duizendpoot!

Sam Mertens is al 5 jaar lang onze gedreven Neves-ambassadeur voor Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel. In deze regio is hij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor maatwerkprofessionals in interieur. Hij bouwt er vooral aan sterke partnerschappen en draagt er trots het Neves-DNA uit.

Enthousiast, gepassioneerd door interieur, het liefst van al tussen de mensen en gelukkig als ze kan helpen; we vergeten vast nog enkele andere eigenschappen maar deze vatten al mooi samen wie onze nieuwe Neves ambassadrice voor Oost- en West Vlaanderen, Evelien Hermans, is. Waarom ze voor Neves koos en wat haar ambities zijn, laten we ze graag zelf vertellen.

Neves maatkasten in jouw buurt. Voor een eerste kennismaking komen we graag naar jou. Op woensdag 8 juni in Tessenderlo. Wij stellen u graag onze producten voor, alsook onze duidelijke en eerlijke manier van samenwerken. Ter plaatse kan u ook ons eigen online offerte- en bestelprogramma testen. FAST-EASY-FUN … zo wensen wij met u te werken.