Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Maatkasten Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor maatkasten in Antwerpen.

Maatkasten voor uw woning of appartement in Antwerpen

Een kast op maat laten maken die perfect integreert in uw interieur? Een kast in uw woonkamer die het geheel naar the next level tilt? Een praktische bureaukast op kantoor waar u al uw papieren in kwijt kan? Wij benutten al uw ruimtes optimaal tot op de millimeter, zonder het esthetische aspect uit het oog te verliezen. Wonen en werken wordt een plezier met een maatkast van Neves.

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in heel België zodat we uw maatkasten snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Maatkasten voor nieuwbouw of renovatie in Antwerpen

Een nieuwbouw of renovatie? Een privéwoning of een kantoor? De Neves maatkasten passen perfect in elke ruimte. Wij maken maatkasten voor hoge plafonds of tekenen een kast onder een schuin dak. Een smalle gang? Een landelijk tv meubel of een strak exemplaar? Alles kan! Wij zijn uit het juiste hout gesneden om het maatwerk van uw kasten van A tot Z in handen te nemen, met uw ruimtes, stijl en budget steeds in ons achterhoofd.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze maatkasten.


Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge
Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Maatkasten van zolder tot kelder

Wie kiest voor een samenwerking met Neves, kiest voor vrijheid. Een kledingkast op maat in uw slaapkamer? Uw wasplaats inrichten met een opbergkast? Een linnenkast waarin u alle lakens keurig kan stapelen? Voor elke kast maakt Neves het gepaste ontwerp. U vraagt, wij bouwen. Geen dertien-in-een-dozijn oplossingen, maar een uniek design en een specifieke kastindeling. Uw maatwerk, onze passie!

Neves is uw productiebedrijf met veel respect voor het beroep van de vakman. Geen partner die u van het wandkastje naar de muur stuurt, maar een expert die werkt tot in de puntjes.