Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

Blog

HomeBelgische fabrikantMaak kennis met het Neves Team_Glenn

Maak kennis met het Neves Team_Glenn

Wie kent jou het beste?

Zonder twijfel mijn vrouw! We zijn bijna 10 jaar samen en genieten nog altijd dagelijks van elkaars gezelschap. Dan begin je elkaar natuurlijk door en door te kennen en zijn er zo stilaan geen geheimen meer.

 

Als je 1 miljoen euro won, wat zou je dan doen?

Blijven werken, dat sowieso. Een buitenverblijf in Spanje zou ik misschien durven overwegen, maar in de eerste plaats zou het gewoon al minder stress geven in het dagelijks leven.

 

Ben je eerder een hondenmens of kattenmens?

Hondenmens. We hebben thuis een hond en een kat, maar ik heb een voorkeur voor honden. Mijn vader gaf vroeger les op de hondenschool en elke zondag stond ik steevast mee op het veld, dus die voorkeur is er al van kinds af aan.

 

Wat kan jou altijd opvrolijken?

Mijn dochter! Als ik haar zie word ik instant vrolijk. Het maakt niet uit of zij zelf een mindere dag heeft of moet wenen, ik word altijd blij als ik haar zie. Dé remedie voor mij na een zware of lastige werkdag!

 

Ben je een liefhebber van podcasts of luister je liever naar muziek?

Sowieso muziek, de hele dag door! House muziek om precies te zijn. Rap, R&B of nog andere genres kan ik ook wel eens opzetten, maar House blijft op nummer 1 staan.

 

 

Wenst u meer uitleg over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op …

info@neves.be
054 329 252