Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

Blog

HomeBelgische fabrikantMaak kennis met het Neves Team_Frederick

Maak kennis met het Neves Team_Frederick

Als je kon gaan dineren met iemand bekend (levend, dood of fictief), wie zou je dan kiezen?

Ah met mijn vrouw! We werken allebei veel waardoor we niet genoeg tijd voor elkaar kunnen nemen. Samen iets gaan eten is een eeuwigheid geleden, maar deze vraag is zeker een goed excuus om dat nog eens te doen! Ik ga het meteen in mijn agenda zetten zie 😉

 

Wat is je favoriete seizoen? Lente, zomer, herfst, winter?

Zomer! Lange dagen, lang licht, heerlijke temperaturen, avond wandelingen met de hond…  Oh, en een terrasje doen natuurlijk, gewoon geweldig! Mensen praten vaak meer met elkaar in de zomer, dat vind ik wel tof. Van mij mag het zeker heel het jaar door zomer zijn!

 

Wat is jouw favoriete groente?

Technisch gezien is het een fruit, maar ik ga toch zeker voor tomaat! Je hebt er zo veel soorten in en je kan er ongelofelijk veel lekkere dingen mee maken. Vroeger had ik verse tomaten van mijn buurman en deze waren gewoon super, je proeft echt het verschil! Mij mag je altijd tomaten voorschotelen, warm of koud.

 

Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik val altijd in slaap op mijn zij, maar word elke ochtend wakker op mijn rug. Waarom? Geen idee…

 

Is er een product / voorwerp waar je niet zonder kunt?

Makkelijk: sowieso mijn auto. Ik doe dagelijks zeer veel kilometers voor het werk dus ik kan echt niet zonder. Te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer zou dit echt onmogelijk zijn.

 

Wenst u meer uitleg over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op …

info@neves.be
054 329 252