Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Kasten op maat Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor kasten op maat in Antwerpen.

Kasten op maat voor uw woning, appartement of kantoor in Antwerpen?

Een moderne witte kast die perfect past in uw interieur? Een hoekkast in uw appartement die elke millimeter efficiënt benut? Of een functionele boekenkast op kantoor? Neves bouwt geen kasten, maar oplossingen. Daarom schuiven we graag met u aan tafel, zodat u ons kan vertellen waar u écht naar op zoek bent. Uw smaak en ruimtes voeren steeds de boventoon wanneer u een kast op maat laat maken. Want samenwerken met Neves, dat is kiezen voor vrijheid.

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in heel België zodat we uw kast op maat snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Kasten op maat voor nieuwbouw of renovatie in Antwerpen?

Wie een woning bouwt of renoveert, droomt van een plek waar men zich volledig thuis voelt. Ruimtes waarin alle puzzelstukjes perfect in elkaar passen en een harmonieus geheel vormen. Een dressoir kast in landelijke stijl, of liever een minimalistisch design? Gaan we voor een strakke zwarte kast, of een kast met houtmotief in warme tinten? Schuine wanden waar we rekening mee moeten houden? Wij vertalen uw visie naadloos naar een prachtige op maat gemaakte kast.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze kasten op maat.


Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge
Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Kasten op maat van kelder tot zolder

Voor iedere ruimte bedenkt Neves de meest optimale opbergoplossing. De garderobekast voor al uw outfits, een keukenkast op maat voor uw servies, een boekenkast op maat laten maken voor al uw romans, een inbouwkast in de hal voor alle jassen… Stuk voor stuk uniek, helemaal in lijn met uw wensen en budget. Praktisch, plaatsbesparend én een streling voor het oog.

Neves is uw productiebedrijf met veel respect voor het beroep van de vakman en een hart voor professionalisme. Een op maat gemaakte kast? Wij gaan geen uitdaging uit de weg!