Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Kast schuifdeuren

Magnifieke kast schuifdeuren voor uw woning of appartement

Kast schuifdeuren op maat maken

Neves is gespecialiseerd in schuifdeuren op maat voor kasten, ruimtes of decoratieve oplossingen. Een schuifdeursysteem creëert meteen extra ruimte in uw appartement, nieuwbouwwoning of renovatieproject. Geen openslaande deuren of verloren ruimte meer, maar een omgeving vol sfeer en rust. Van muur tot muur, van vloer tot plafond, van schuin dak tot scheve muren… Reken op Neves voor de perfecte kast schuifdeuren!

Neves produceert uw kast met schuifdeuren op maat. Een landelijke schuifdeur in houtmotief? Een glazen schuifdeurkast met spiegels? Een schuifdeur met textiel? Alles kan!

Wat zijn uw wensen voor uw kast schuifdeuren?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Houdt u van een landelijke schuifdeur in houtmotief? Op zoek naar een strakke schuifdeurkast met spiegels? Dacht u eerder aan een glazen schuifdeur met een luxueuze uitstraling? Een stijlvolle schuifdeur met een warm accent door het gebruik van textiel? Een kast schuifdeur klein of groot, hedendaags of een tikkeltje luxueus? Neves maakt een kast met schuifdeur op maat die volledig aansluit bij uw interieur. Maak uw keuze uit moderne kleuren of stijlvolle neutrale tinten met of zonder mat glas, spiegels of houtmotieven.

Schuifdeuren op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Portes coulissantes sur mesure - Fabrication Belge

Opmeting & plaatsing van uw kast schuifdeuren

Het opmeten van een ruimte is specialistenwerk. Neves werkt samen met bekwame schrijnwerkers die de hoogte, breedte en diepte van de beschikbare ruimte tot op de millimeter bepalen. Vervolgens halen we alles uit de kast om uw schuifdeur met veel oog voor detail te produceren. De volledige plaatsing laten we met een gerust hart over aan lokale en ervaren vakmannen. Neves heeft distributeurs in heel België. Zij worden grondig gescreend en opgeleid, zodat we u de beste kwaliteit en service kunnen garanderen.