Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Kast onder schuin dak

Magnifieke maatwerk kasten voor uw woning of appartement

Kasten op maat van de kelder tot de zolder… of zelfs onder een schuin dak

Een kast op maat onder een schuin dak, een schuine wand of hoge plafonds, een tv-meubel op maat, een mooie dressing, een inbouwkast onder de trap, een handige opbergkast voor uw wasplaats, een schoenenkast op maat of een bibliotheekkast om mee uit te pakken? Perfect! Bij Neves bent u aan het juiste adres voor kasten op maat die praktisch, duurzaam en 100% Belgisch zijn. Elke vierkante centimeter wordt benut bij het ontwerpen van prachtige maatwerk kasten!

Neves maakt alle kasten op maat onder een schuin dak voor uw woning of kantoor: van dressings, naar dressoirs tot dossierkasten. Praktisch, duurzaam en 100% Belgisch.

Wat zijn uw wensen voor uw maatkasten?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Op zoek naar een functionele en open kast onder een schuin dak voor uw moderne woning? Droomt u van een slaapkamerkast op maat die perfect past in uw landelijke interieur? Nood aan een bureaukast waarin u uw dossiers en klasseringssysteem kan integreren? Samenwerken met Neves, dat is kiezen voor vrijheid. Wij hebben een ruim aanbod aan indelingen, kleuren, materialen, glas, houtdecors en textielen. Uw voorkeuren staan op elk moment centraal.

Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Opmeting & plaatsing van uw kast op maat onder een schuin dak

Voor de opmeting en plaatsing van een kast op maat onder een schuin dak doet Neves een beroep op ervaren verdelers en schrijnwerkers in heel België. Zij komen graag bij u langs om uw ruimtes te analyseren en het project te bespreken. De verdelers en vakmannen die samenwerken met Neves zijn grondig gescreend en opgeleid, zodat we u de beste kwaliteit en service kunnen garanderen.