Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Inbouwkasten Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor inbouwkasten in Antwerpen.

Inbouwkasten voor uw woning, appartement of kantoor

Feilloos afgewerkte inbouwkasten in de living om al uw boeken op te bergen? Een ingemaakte kast op kantoor waarin u ieder dossier keurig kan klasseren? Weinig ruimte in uw appartement en op zoek naar handige inbouwkasten voor de berging? Neves bouwt oplossingen op maat, zodat u geen millimeter aan kostbare ruimte moet inboeten. Praktisch, prachtig en plaatsbesparend. Voor minder doen we het niet!

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in Antwerpen en heel België zodat we uw inbouwkasten snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Inbouwkasten voor nieuwbouw of renovatie

Een nieuwbouw of een gerenoveerd huis? Eén ding willen we allemaal: harmonieuze ruimtes waarin het heerlijk thuiskomen is. Rondslingerend materiaal waarover u struikelt bij het binnenkomen? Liever niet. Een ingemaakte kast is dé opbergoplossing. Droomt u van een dressing die volledig aansluit bij uw landelijke stijl, of een inbouwkast onder uw schuin dak? Met veel oog voor detail en vakkennis werken wij een droomontwerp uit, dat perfect integreert in uw woning of kantoor.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze Neves inbouwkasten.


Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge
Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Inbouwkasten op maat volgens uw wensen

De ingemaakte kasten van Neves zijn 100% maatwerk van begin tot einde. De mogelijkheden? Niet te tellen! De keuze ligt helemaal bij u. Samenwerken met Neves geeft u de volledige vrijheid om een ingebouwde kast samen te stellen waar u zich écht goed bij voelt. Een eenvoudige inloopkast maken of een grootste dressing met een vleugje luxe? Een indeling met 5 of 50 leggers? Schuifdeuren met spiegels? Aan u de keuze!

Neves is uw productiebedrijf met veel respect voor het beroep van de vakman. Uw inbouwkasten laten maken in Antwerpen? Wij maken van opruimen een plezier!