Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Inbouwkasten

Magnifieke inbouwkasten voor uw woning of appartement

Inbouwkasten voor uw woning, appartement of kantoor

Perfect afgewerkte inbouwkasten in de living waar u uw servies moeiteloos in kwijt kan? Een ingemaakte kast op kantoor om uw papierwerk overzichtelijk te sorteren? Een verloren ruimte onder de trap omvormen tot een handige schoenenkast? Neves bedenkt out-of-the-box maatmeubilair. 100% Belgisch maatwerk en vakmanschap, dat u nergens anders vindt. Onze ingebouwde kasten maken van uw interieur een plaatje!

Neves maakt ingebouwde kasten op maat voor uw woning of kantoor. Wij vormen een verloren ruimte om tot een praktisch ingemaakte kast.

Wat zijn uw wensen voor uw inbouwkasten op maat?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Samenwerken met Neves, dat is kiezen voor vrijheid. Wij starten met een wit blad en ontwerpen de inbouwkast die volledig voldoet aan al uw specifieke noden. Een strakke garderobekast of een landelijke bureaukast? Een linnenkast met 5 of 15 leggers? Dubbele schuifdeuren en een spiegel? Wij adviseren en inspireren u over alle mogelijke afmetingen, materialen, indelingen en kleuren. Het resultaat? Een inbouwkast die al uw wensen naadloos verenigt.

Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Opmeting & plaatsing van uw inbouwkasten

Voor de minutieuze opmeting en plaatsing van uw ingebouwde kasten vertrouwt Neves op ervaren verdelers en schrijnwerkers. Met de juiste expertise en ervaring komen ze graag bij u langs om de beschikbare ruimte tot in het kleinste hoekje op te meten. Daarna is het aan ons om uw inbouwkast te ontwerpen en te produceren volgens de regels van de kunst. De laatste stap? Uw lokale vakman rolt de mouwen op voor een vlotte installatie van de ingemaakte kasten.