Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

Dressings

HomeDressings

Maak kennis met Dwainie, jouw maat voor het uittekenen van jouw dromen. Dwainie versterkt ons tekenteam al 6 jaar en zet jouw droomproject met de grootste zorg om naar een productietekening. Dat ze groene vingers heeft wist je al, maar ontdek hieronder snel meer over deze creatieve duizendpoot!

Sam Mertens is al 5 jaar lang onze gedreven Neves-ambassadeur voor Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel. In deze regio is hij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor maatwerkprofessionals in interieur. Hij bouwt er vooral aan sterke partnerschappen en draagt er trots het Neves-DNA uit.

Neves maatkasten in jouw buurt. Voor een eerste kennismaking komen we graag naar jou. Op woensdag 8 juni in Tessenderlo. Wij stellen u graag onze producten voor, alsook onze duidelijke en eerlijke manier van samenwerken. Ter plaatse kan u ook ons eigen online offerte- en bestelprogramma testen. FAST-EASY-FUN … zo wensen wij met u te werken.

Ik ben van een grote woning naar een appartementje verhuisd. Daarbij had ik een grote dressing met heel wat kledij, accessoires en schoenen. Een appartement is natuurlijk veel kleiner. Bij de verhuis dacht ik: “Hoe krijg ik dat allemaal mee?”Mijn interieur bestond uit een combinatie van antieke en moderne kasten. Op een bepaald moment heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor maatkasten gegaan. Een keuze die ik meteen opnieuw zou maken. Knap design gecombineerd met functionaliteitMijn nieuw interieur moest mooi, functioneel en makkelijk in onderhoud zijn. Om eerlijk te zijn: met maatmeubelen maakte ik de beste keuze, ik krijg er zoveel in kwijt. Ik pendel tussen twee appartementen. Daarbij gaan telkens heel wat spullen over en weer.  Door de keuze van maatmeubelen, heeft alles een plaats. Dat geeft me het gevoel dat het altijd netjes en proper is.  “In mijn appartement aan zee wou ik een