Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Dressings op maat Antwerpen

Welkom bij Neves, uw partner voor dressings op maat in Antwerpen.

Dressings op maat voor uw woning of appartement

Uw garderobe helemaal uitstallen in een magnifieke inloopkast? ’s Ochtends rustig uw outfit samenstellen terwijl u door uw dressing op maat wandelt? De compacte ruimte van uw appartement volledig benutten met inbouwkasten in de slaapkamer? Neves laat geen millimeter verloren gaan. Hoogte, breedte, diepte… Geen detail wordt over het hoofd gezien bij het creëren van een mooie dressing. Wij gaan voor een harmonieus totaalplaatje.

Neves is 100% Belgisch, 100% maatwerk. We hebben verdelers in heel België zodat we uw dressing op maat snel kunnen ontwerpen, fabriceren en installeren.

Dressing op maat voor nieuwbouw of renovatie

Een dressing kast voegt een extra vleugje luxe toe aan uw nieuwbouwwoning of renovatieproject. Gaat u voor een landelijke stijl, of toch eerder een strakke look? Geen probleem, onze inloopkasten komen in tientallen kleuren en materialen. Samenwerken met Neves is kiezen voor vrijheid. U selecteert de materialen en opbergmogelijkheden die u wenst. Wij brengen uw opties samen tot een prachtig resultaat. Een mooi uitzicht met een maximale opbergruimte.

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Swipe gerust door ons lookbook en laat u inspireren door onze dressings op maat.


Ingebouwde kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires encastrées sur mesure - Fabrication Belge
Kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires sur mesure - Fabrication Belge

Dressings op maat volgens uw wensen

In één oogopslag een overzicht krijgen van al uw kledingstukken, schoenen en accessoires? Neves bouwt niet zomaar dressings op maat. Wij bouwen oplossingen. Van schuifdeuren met spiegel, naar extra lades tot een hangruimte voor broeken of hemden. We spelen met indelingen en opbergmogelijkheden, totdat we een dressing ontwerp hebben waar u zich 100% in kan vinden. Daarna plaatsen we een pareltje van een kast. Belgisch vakmanschap van de bovenste plank!

Neves is uw productiebedrijf met veel respect voor het beroep van de vakman. Droomt u van jongs af aan van een royale doorlooploopkast? Wij maken er een realiteit van.