Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Dressings

Magnifieke dressings voor uw woning of appartement

Een dressing met een streepje luxe voor uzelf…

Een mooie en functionele dressing op maat voor uw nieuwbouwwoning, appartement of renovatieproject zorgt voor een instant luxe waar u elke dag van kunt genieten. ’s Ochtends selecteert u uw outfit met de nodige ruimte en een duidelijk overzicht van alle items. Het was nog nooit zo gemakkelijk om kleding en accessoires op elkaar af te stemmen. Een perfecte start van de dag? Yes please!

Dressings op maat voor uw huis of appartement? Een strak design, 50 leggers of schuifdeuren met glas of textiel? Bij Neves krijgt u de vrijheid om te kiezen.

Wat zijn uw wensen voor uw dressing?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Een dressing in houtmotief met veel garderobestangen om kleedjes en kostuums mooi op te hangen, een witte inloopkast die perfect bij uw modern huis past, een overzichtelijke open doorloopkast met veel maatladen… Bij Neves krijgt u volop de vrijheid om zelf te kiezen hoe uw dressing eruit zal zien. Er zijn 100 verschillende kleuren en tal van indelingen, materialen en opbergmogelijkheden. Uw kledingkast op maat combineren met glas, spiegels, textiel en schuifdeuren? Geen probleem!

Ingebouwde kasten op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Armoires encastrées sur mesure - Fabrication Belge

Opmeting & plaatsing van dressings

Voor de opmeting en installatie van uw dressing kast doet Neves een beroep op ervaren verdelers en schrijnwerkers, die werken volgens onze kwaliteitsnormen. Zij zitten met u aan tafel om de hoogte, breedte, diepte en indelingen van uw garderobekast te bepalen. Daarbij houden ze rekening met de beschikbare ruimte, uw voorkeuren én uw budget. Neves zorgt voor de perfecte fabricatie en levering van de dressings, zodat uw plaatselijke vakman uw kleerkast volledig kan installeren.