Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

Binnen schuifdeuren

Magnifieke binnen schuifdeuren voor uw woning of appartement

Binnen schuifdeuren: een speling van glas, unikleuren en houtmotieven

Een scheidingswand is dé oplossing om twee ruimtes van elkaar te scheiden en grotere openingen te overbruggen zonder veel technische ingrepen uit te voeren. Neves maakt binnen schuifdeuren op maat, zowel voor woningen als voor kantoren. Van moderne glazen schuifdeuren tot klassieke schuifdeuren in houtmotief, er zijn verschillende toepassingen en materialen mogelijk. Onze scheidingswanden zijn flexibel, duurzaam en eindeloos te combineren.

Uw ruimtes flexibel indelen met een scheidingswand? Neves maakt binnen schuifdeuren op maat, zowel voor woningen als voor kantoren.

Wat zijn uw wensen voor uw schuifdeuren?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Wenst u een vergaderruimte flexibel in te delen met room divider of een bepaalde ruimte in uw huis op een functionele manier af te sluiten? Neves maakt scheidingswanden op maat in gelaagd glas, klaar glas, opaal glas, gelakt glas, houtdecors, unikleuren en met of zonder horizontale verdelingen. Een combinatie van glas met hout? Geen probleem! Bij Neves ontwerpen we in alle vrijheid. Wij zorgen steeds voor een professionele uitvoering van uw schuifdeuren.

Schuifdeuren op maat - Belgisch fabrikaat - Neves - Portes coulissantes sur mesure - Fabrication Belge

Opmeting & plaatsing van uw schuifdeuren

Neves heeft een fabrieksatelier in Ninove waar alle schuifdeuren op maat gemaakt worden. Voor de opmeting en plaatsing doet Neves een beroep op lokale verdelers, plaatsers en schrijnwerkers, die onze kwaliteitsnormen delen. Zij komen graag ter plaatse om de ruimtes voor uw scheidingswand van A tot Z op te meten. Wij bezorgen een uitgewerkt plan en uw plaatser of vakman zorgt voor een feilloze realisatie. Neves heeft verdelers en contactpunten in heel België.