Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be
Image11

BAMITO Wandmeubelen

Magnifieke BAMITO meubelen voor uw woning of appartement

BAMITO: juwelen van wandmeubelen

Frederick, medezaakvoerder van Neves, was als kind gefascineerd door de juwelen van zijn grootmoeder. De glinsteringen van de materialen, het spel van vormen en lijnen, de pracht en de praal van het rijke kleurenpalet heeft hem geïnspireerd om een reeks design wandmeubelen te ontwerpen onder een nieuw BAMITO label. Het werd een kleurrijke collectie met klinkende namen zoals Eleonor’s Necklace, Wedding Rings, White Pearl, Antique Watch, Grandma’s Pin, Royal Rubin, Lost Earring en Twisted Bracelet. Stuk voor stuk ‘juweeltjes’ van wandmeubelen.

Op zoek naar een mooie dossierkast? Een hangend tv-meubel, houten dressoir of witte boekenkast? Maak kennis met de BAMITO wandmeubelen op maat van Neves.

Wat zijn uw wensen voor uw BAMITO wandmeubelen?

Neves, mooi op maat en daar zijn we fier op!

Op zoek naar een mooie dossierkast of een strakke archiefkast? Een hangend tv-meubel of een witte boekenkast op maat? Een open haard integreren in uw wandkast of hinderlijke factoren zoals een nis of een radiator wegwerken? We ontwerpen een wandmeubel, volledig afgestemd op uw ruimte en smaak. Met Neves kiest u voor vrijheid: u bepaalt de vorm, de kleur en de afmetingen om uw woning of kantoor te laten schitteren. Ieder meubel wordt tot op de millimeter op maat geproduceerd in de hoogte, breedte en diepte. Laat u verrassen door BAMITO wandmeubelen!

Bamito - wandmeubelen op maat van Neves, Belgisch fabrikaat!

Opmeting & plaatsing van uw wandmeubelen

De productie van het BAMITO wandmeubilair gebeurt volledig in het gespecialiseerde atelier van Neves. De opmeting, de bespreking van het ontwerp, de keuze van de materialen en de plaatsing legt Neves in handen van gespecialiseerde verdelers en plaatsers. Er zijn verschillende BAMITO adviseurs in België die langskomen met de kleurstalen, om samen met u de geschikte BAMITO wandkast op maat samen te stellen. Heeft u interesse in een BAMITO wandmeubel? Perfect! Stuur ons een e-mail en wij verwijzen u door naar de dichtstbijzijnde BAMITO verdeler in uw buurt.