Neves produceert al 30 jaar inbouwkasten, dressings en schuifdeuren op maat. Maatwerk is precisie. Maatwerk is vakmanschap.
Daarom is iedere lijn die we tekenen, elke zaagsnede die we maken, elk materiaal dat we gebruiken, met passie gekozen.

Download onze inspiratiebrochure
NEVES Home Brochure NEVES Business Brochure Swipedoors Brochure

Contact
Ten Beukeboom 26, 9400 Ninove
+32 54 32 92 52
info@neves.be

armoiressurmesure

Homearmoiressurmesure

Maak kennis met Els, jouw maat voor het vertalen van jouw dromen. Els verwerkt al 5 jaar alle binnenkomende bestellingen en is de rots in de branding voor al onze klanten met vragen. Dat Els graag schildert wist je al, maar ontdek hieronder snel meer over deze stoere boys mom!

Maak kennis met Dwainie, jouw maat voor het uittekenen van jouw dromen. Dwainie versterkt ons tekenteam al 6 jaar en zet jouw droomproject met de grootste zorg om naar een productietekening. Dat ze groene vingers heeft wist je al, maar ontdek hieronder snel meer over deze creatieve duizendpoot!

[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]NIEUWRechthoekige garderobestang met rubber bovenaan en rechthoekige houders. 30x8mm. Verkrijgbaar in het zwart RAL9005, wit RAL9010, alu gelakt en goud mat.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column][vc_column_text]Ontdek hoe Neves u kan helpen en maak kennis met ons volledige assortiment. Neem contact met ons op

Sam Mertens is al 5 jaar lang onze gedreven Neves-ambassadeur voor Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Brussel. In deze regio is hij niet alleen het eerste aanspreekpunt voor maatwerkprofessionals in interieur. Hij bouwt er vooral aan sterke partnerschappen en draagt er trots het Neves-DNA uit.